City Trail Run Zele / Zele Loopt

17/03/2017

1e City Trail Run Zele op zaterdagavond 20 mei

De organisatie van 'Zele Loopt' trekt voluit de kaart van de populaire City Trail Run waarmee onze eigen gemeente op een unieke manier in de kijker gezet zal worden. De deelnemers moeten namelijk niet alleen het mooie centrum van Zele dwarsen, maar tevens tal van diverse gebouwen, tuinen en parken doorkruisen. Er wordt een korte afstand van circa 6km voorzien voor de zuiver beginnende & recreatieve loper/wandelaar, maar ook de kilometervreters worden niet aan hun lot overgelaten met een gevarieerde lange run van 10km. Op diverse punten langsheen het parcours zullen tal van verschillende animaties voor de nodige extra positieve sportvibes zorgen! Per deelnemer gaat er € 2 naar Kom Op Tegen Kanker.

Daarnaast voorziet de gemeente Zele doorlopend vanaf 18u00 een moderne (culinaire) middenstandsmarkt, een coowl kinderdorp en diverse plaatstelijke muzikale optredens.

We hopen jullie dan ook allemaal te mogen verwelkomen met de bedoeling zoveel mogelijk sportievelingen aan het lopen te krijgen maar er vooral een leuke avond van te maken, ook voor de aanwezige supporters & inwoners. Noteer dus deze unieke Zeelse City Trail Run zeker & vast in jullie loopagenda!